Få succes med online medarbejdertræning & undervisning

– Vi får små og store organisationer i mål via markedsførende videoløsninger

 

''Panopto har gjort video til et let tilgængeligt didaktisk greb for vores lærere, både med dem selv og eleverne som producenter. Viducons høje service har gjort den tekniske implementering nem og de svarer hurtigt og fyldigt på eventuelle brugsspørgsmål''

Anders Breinholt, Pædagogisk chef, TECHCOLLEGE– erhvervsuddannelser i Nordjylland

 

”Panopto er et brugervenligt redskab, som vi anvender til
optagelse af træning. På den måde får vi hos
Rockwool ’return on investment’ og det maksimale ud af
vores træningsbudgetter.”

Mogens Heine Larsen, Section Manager, Rockwool

 

”Vi arbejder sammen med Viducon i forbindelse med
afholdelse af eksamen på CBS Executive
Bestyrelsesuddannelsen. Vi har valgt dem, fordi de er
professionelle, har et højt kvalitetsniveau i alt hvad de laver
- og så er de meget serviceorienterede.”

Tom Jacobsgaard, Direktør, CBS Bestyrelsesuddannelserne

 

''Professional and reliable! I have used Viducon on several occasions for streaming talks and events and creating videos at the University of Copenhagen. They have always delivered in a professional, competent, and reliable manner. I can sincerely recommend their services.''

Inge Hviid Jensen, Københavns Universitet

1
1

Panopto

Viducon er leverandør af en af verdens førende videoplatforme, Panopto. Med Panopto kan medarbejdere i din organisation nemt lave skærm- og videooptagelser, redigere og distribuere dem. Derudover understøtter Panopto undervisningen med en bred vifte egenskaber og integrations-muligheder som er udviklet med brugervenlighed i centrum. Se mere.

Consulting

Undervisningsinstitutioner og virksomheder bruger i stigende grad video til at kommunikere alle slags informationer til sine ansatte. Vi hjælper virksomheder med at finde løsninger der muliggør effektiv vidensdeling, forøget medarbejder-produktivitet og simplificerede oplæringsforløb til nye ansatte. Se mere.

Videoservices

Videoer og måden de bliver præsenteret og distribueret på er en central komponent i en god e-læringsstrategi. Vi hjælper virksomheder med at optage eventvideoer, præsentations- og produktvideoer, onboarding og streaming, samt oplæringsvideo og firmavideo. Se mere.

Panopto er en all-in-one videoplatform som gør det muligt for dig at lave skærm- og videooptagelser, streame live over internettet og administrere et centralt videobibliotek i din organisation.

Klik her for at prøve Panopto