Præsentationsvideo

Har du et projekt eller lignende som du vil præsentere for dine kollegaer?

Produktvideo

Har du brug for at få lavet en video der beskriver jeres nye produkt for jeres ansatte?

Onboarding

Optimér oplæringsprocedurer med onboarding videoer til nye medarbejdere.

Streaming af video

Har du en konference, møde eller et event du vil livestreame til ansatte eller andre der ikke har mulighed for at deltage?

Oplæringsvideo

Har din virksomhed brug for oplæringsvideoer til kunder, ansatte eller andre?

Eventvideo

Skal din virksomhed afholde et event og skal det dokumenteres med video?

Mountain View

Præsentationsvideoer

Præsentationsvideoer kan bruges til mange forskellige ting. Hvis du har et projekt der skal præsenteres på en attraktiv og effektiv måde, eller hvis du har et firma som skal kommunikere en besked som er tydelig og præcis, så er video det perfekte medie. Med en præsentationsvideo kan du med lyd og billede beskrive dit firma eller dit projekt.

Mountain View

Produktvideo

Med video kan du effektivt vise et produkt og dets egenskaber i et letfordøjeligt format. En produktvideo viser kort og præcist hvad fordelen ved dit produkt er og hjælper potentielle kunder at forstå hvad produktet kan gøre for dem. Kort sagt, så kan en produktvideo hjælpe dig med at skabe salg og at skabe relationer til dine kunder.

Streaming

Streaming af video

Med streaming af video kan din virksomhed effektivt kommunikere events og informationsmøder til både interne og eksterne interressenter. Streaming af video udvisker praktiske og geografiske begrænsninger ift. udveksling af viden og information i en virksomhed. Dermed bliver konferencer eller events, der almindeligvis kun ville gavne et begrænset antal mennesker, også kunne tilgås af dem der kunne være fysisk til stede.

Onboarding

Onboarding

Onboarding er ressourcekrævende, da nye medarbejdere ofte skal lære mange nye arbejdsprocesser, opnå ny viden og nye færdigheder og lære mange nye mennesker at kende.

Onboarding-videoer hjælpe nye medarbejdere med at komme hurtigere i gang og dermed forkorte processen. Hvordan man udfører opgaver, hvilke afdelinger man skal i kontakt med, plus mange andre ting kan nemt overføres til video og med det gøre mere effektiv brug af nye medarbejderes tid.

Oplæring

Oplæringsvideo

Medarbejdere bliver ofte bombarderede med oplysninger. Derfor er det vigtigt at sørge for, at ansatte får hurtig og nem adgang til de mest relevante oplysninger. En oplæringsvideo kan hjælpe med kort og hurtigt at vise hvor en medarbejder udføre en bestemt arbejdsopgave, hvordan hun bedst kan præsentere et produkt for en kunde, eller endda hvor hun kan finde en bestemt slags oplysninger.

Events

Eventvideo

Til Danmarks billigste priser, kr. 9.900,- per dag, hjælper vi din virksomhed med at producere videoer af events, seminarer, konferencer, m.m. Live event streaming er også muligt hvis der er behov for det. Vi laver event video produktion nemt, overskueligt og billigt.

Tryk knappen nedenfor og udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om at producere eventvideoer.

Har du et projekt eller lignende som du vil præsentere for dine kollegaer?