Panopto

Viducon er leverandør af en af verdens førende videoplatforme, Panopto. Med Panopto kan medarbejdere i din organisation nemt lave skærm- og videooptagelser, redigere og distribuere dem. Derudover understøtter Panopto undervisningen med en bred vifte egenskaber og integrations-muligheder som er udviklet med brugervenlighed i centrum. Se mere.

Consulting

Undervisningsinstitutioner og virksomheder bruger i stigende grad video til at kommunikere alle slags informationer til sine ansatte. Vi hjælper virksomheder med at finde løsninger der muliggør effektiv vidensdeling, forøget medarbejder-produktivitet og simplificerede oplæringsforløb til nye ansatte. Se mere.

Videoservices

Videoer og måden de bliver præsenteret og distribueret på er en central komponent i en god e-læringsstrategi. Vi hjælper virksomheder med at optage eventvideoer, præsentations- og produktvideoer, onboarding og streaming, samt oplæringsvideo og firmavideo. Se mere.

Panopto er en all-in-one videoplatform som gør det muligt for dig at lave skærm- og videooptagelser, streame live over internettet og administrere et centralt videobibliotek i din organisation.

Klik her for at prøve Panopto