En videoplatform til produktionsvirksomheder

Six Sigma, LEAN og Kaizen har ændret moderne produktionsvirksomheder. Fabrikker er det nye forbillede af effektivitet. SCM og ERP bruger JIT – i nutidens produktionsfaciliteter går hverken en maskine, en bevægelse eller et øjeblik til spild.

Denne fokus på effektivitet er også en af de drivende kræfter bag en anden trend hos producenter: video. Videoteknologi bliver i stigende grad et vigtigt værktøj i næsten alle aspekter af en producents forretning. Og det er nemt se hvorfor – i dag befinder producenter sig i et miljø der er afhængigt af medarbejderes ekspertise og førstehåndsoplevelser næsten lige så meget som det er af rå data – og det er der video kan bruges som et kraftigt værktøj.

Video kan hjælpe moderne produktionsfaciliteter ved at vise processer på en måde som regneark ikke kan. Det giver et objektivt perspektiv som kan belyse nye muligheder for forbedringer. Og det giver en mere engagerende måde at forbinde ledelse og medarbejdere – i begge retninger. Enhver organisation vil finde unikke måder at optage video som led i opbygningen af en vidensbaseret konkurrencefordel.

Panopto bliver brugt i virksomheder verden over. Nedenfor kan du læse forskellige måder som I kan bruge Panopto på i jeres virksomhed.

Udfyld kontaktformularen for at oprette en Panopto prøvekonto

  Jag är intresserad av Panopto till

  Namn

  E-mail

  Telefon

  Organisation och ställning

  Skriv kort om dina behov