E-learning

E-læring er ikke noget nyt begreb, men det sidste årtis teknologiske udvikling har gjort det muligt at skabe sofistikerede uddannelses- og træningsforløb. Video i undervisning og uddannelse bliver stadig mere populært.

panopto understøtter blended learning og flipped classroom

Blended learning og flipped classroom

Udviklingen indenfor IT det sidste årti har medført sofistikerede måder at udvikle og udføre blended learning forløb. Fordelen ved blended learning og flipped classroom er, at man f.eks. kan frigøre tid til dynamiske diskussioner i klasseværelset, ved at kombinere online undervisning med “offline” undervisning.

mange grunde til at bruge en videoplatform i organisationen

Video i organisationer

Vi vejleder virksomheder og uddannelsesinstitutioner i brugen af video i organisationen. Dette gør vi i form af teknisk vejledning i forbindelse med faste setups til optagelser, samt i overvejelser og betragtninger vedrørende video i organisationer.

E-Læring

E-læring er ikke noget nyt begreb, men det sidste årtis teknologiske udvikling har gjort det muligt at skabe sofistikerede uddannelses- og træningsforløb. Video i undervisning og uddannelse bliver stadig mere populært. Læreanstalter verden over bruger i stigende grad video som et vigtigt led i deres e-læringsstrategier, uanset om det er for at øge de studerendes engagement gennem interaktive opgaver, for at variere undervisningen ved hjælp af korte undervisningsvideoer, eller for at lave ganske almindelige optagelser af forelæsninger.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer med e-læring i jeres virksomhed.

Blended learning og flipped classroom

Uddannelsesinstitutioner verden over er i gang med at opdage fordelene ved at “flippe klasseværelset”. Flipped classroom er en del af ‘blended learning’ bevægelsen. Blended learning er ikke noget nyt i sig selv – tanken bag det er ikke meget anderledes end at studerende skal læse en artikel før forelæsningen. Men udviklingen indenfor IT det sidste årti har medført sofistikerede måder at udvikle og udføre blended learning forløb. Et flipped classroom forløb kan f.eks. indebære at underviseren producerer en video til de studerende forud for selve forelæsningen. At de studerende på den måde kan forberede sig til undervisningen betyder at man kan fokusere på informeret diskussion og dialog i klasseværelset. Flere universiteter som har taget denne undervisningsmåde i brug beretter om øget engagement fra de studerendes side, bedre fremmøde og højere præstationsniveau. Vis mere

Video i Organisationer

Video er et effektivt værktøj til at nå ud til hele organisationen. Video bliver i dag brugt i stigende og større omfang, og det er et af de allermest eftertragtede medier. Vi hælder nemlig mere og mere til video frem for tekst, når vi skal finde information på nettet, videndele eller noget helt andet. Brug af video inden for organisationen forøger produktiviteten og er uafhængig af tid og sted. Lange introduktioner som koster både tid og ressourcer bliver erstattet nu til dags af video. Hvad skal man overveje når man investerer i en videoplatform? En organisation som beslutter sig for at investere i en VCM løsning (Video Content Management) skal se på følgende faktorer, når beslutningen om hvilken løsning man vælger skal tages:

1. En hurtig, brugervenlig og effektiv søgemaskine, hvor der er mulighed for at søge på tags, bestemte ord enten er til at finde som undertekst eller tale (talesøgning)
2. Administration (her mulighed for at dele offentligt eller privat)
3. Sikkerhed (datasikring mod tab af data)
4. Mulighed for at oprette et bibliotek (tags og metadata)
5. Videoklippene kan afspilles fra både PC, smartphones og tablets
6. Alle optagelser kan arkiveres på både en lokal server eller i skyen
7. Download eller upload klippene fra serveren
8. Mulighed for at administrere brugerens adgang til optagelserne
9. Redigering af klippene i selve programmet eller appen
10. Understøttelse af forskellige videoformater
11. Analyseredskab (herunder mulighed for at se, hvor mange views der er per klip)

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil kontakte Jer

    Navn

    E-mail

    Telefonnummer

    Besked