21 af de Top 25 Universiteter Verden Over, Vælger Nu Panopto’s Video Platform til Optagelse af Forelæsninger og som Deres Videobibliotek

By 5. september 2019Nyheder

 

Panopto, en markedsførende video platform udbyder til videregående uddannelse, de annoncerede at 21 ud af de top 25 universiteter på Times Higher Education World University 2019 Rangliste benytter Panopto til optagelse af deres uddannelsesvideoer og deres videobibliotek. Dette inkluderer 8 ud af de top 10 universiteter. Udover det, så 21 ud af de top 25 bedste universiteter på 2019 US News & World Report Best National Universities Rangliste benytter Panopto’s video platform. 2019 bliver det andet sammenhængende år, hvor mindst 20 af verdens top 25 akademiske institutioner er Panopto kunder. 

“Verdens top colleges og universiteter genererer millioner af timers optagelser af forelæsninger, flipped classrooms, præsentationer fra studerende og kampus begivenheder, det skaber et solidt videobibliotek til institutionel viden”, sagde Eric Burns, med-stifter og CEO af Panopto. “For mere end et årti, har Panopto’s mission været at hjælpe enhver, med at dele viden ved brug af video. Vi er æret af at være en en del af, den måde disse institutioner hjælper deres studerende og bygger langtidsvarende video biblioteker til at dele viden.”

Siden 2007 har, undervisere, medarbejdere og studerende på universiteter verden over, benyttet Panopto til sikkert at holde styr på deres digitale video biblioteker, optage og dele forelæsninger samt flipped classroom materialer og optage de studerendes opgaver i video format. I dette tidsforløb har Panopto opstået til at være førende indenfor online video til videregående uddannelser, der tilbyder kunder nem integration, undertekster og tilgængelighed til en overkommelig pris, skalérbar video levering, integrationer med alle populære Learning Management Systems (LMS), fleksibel videooptagelse, industriens mest omfattende videosøgnings teknologi og top bedømmet kundesupport.  

Om Panopto

Panopto hjælper universiteter og virksomheder med at skabe søgbare videobiblioteker til deres egen institutionelle viden. Siden 2007, har virksomheden været en pionér indenfor Video Content Management Systems (VCMS). I dag er Panopto’s video platform, det største depot af ekspert undervisningsvideoer i verden. Med et hovedkvarter i Seattle, med kontorer i Pittsburgh, Sydney, Hong Kong og London. 

www.panopto.com

Om “The Times Rangliste for Verdens Top Videregående Uddannelser”

The Times Rangliste for Verdens Top Videregående Uddannelser 2019 inkluderer mere end 1,250 universiteter. Ranglisten er lavet ud fra 13 præcisions kalibreret ydelses indikatorer for at tilbyde de mest omfattende og balancerede sammenligninger, betroet af studerende, akademikere, universitets ledere og regeringer. Kalkulationen af ranglisten for 2019 har været underkastet af en fuld selvstændig revidering af den professionelle tjeneste virksomhed PricewaterhouseCoopers.    

Om U.S. Nyheder og Verdens Rapporten for Ranglisten af Top Globale Universiteter

U.S. Nyheder og Verdens Rapporten for Ranglisten af Top Globale Universiteter evaluerer mere end 1,500 krediterede colleges og universiteter målt på 16 forskellige kriterier for akademisk kvalitet. For at kvalificere sig til listen, skal universiteter først tilbyde en lang række bacheloruddannelser, plus kandidat- og doktorgrad uddannelser og fokusere på forskning.